Fraktioner

De Stribede

OBs officielle fanklub. Fanklubben er et sted for fans med et stribet hjerte som ønsker et socialt samvær om det at støtte OB. Det er en fanklub der favner alle fans- lige meget hvilken måde man ser fodbold eller tribune man befinder sig på. De Stribede arbejder mod en fælles fankultur og gør deres for at samarbejde både med OB men også med de andre fangrupperinger.

Ultras Odense

Ultras Odense er en paraplyorganisation der dækker over grupperinger i det uofficielle fanmiljø. Organisationen blev stiftet i 2013 og har siden fungeret som et bindeled for fælles aktioner i uofficielt regi.
Grupperne bag Ultras Odense værner om en stemningsfyldt fodboldkultur, hvor det skal være en folkefest hver gang Odense Boldklub spiller.

Centro

I sensommeren 2017 blev Centro startet med et mål om at skabe de bedste vokale og visuelle rammer på tribunen. Gruppen danner sammen med de andre grupper i Ultras Odense stemningskernen.
Vi har en klar drøm om, at fylde tribunen med et hav af tændte og passionerede fans der er klar til at give alt på tribunen – så er du af samme støbning, så tøv ikke med at hive fat i os.

TIFO Odense

TIFO Odense er det centrale punkt på tribunen når det handler om det visuelle. Gruppens eneste fokus ligger i flag, bannere og tifoer. TIFO Odense drives af fans med forskellige baggrunde- alle med en hang til at gennemføre store koreografier og bruge timevis i kolde haller for at kunne vise deres kærlighed til klubben. Gruppen lever af donationer fra andre fans og tager derfor gerne imod enhver hjælp de kan få, både økonomisk såvel som fysisk.