TIFO Odense

TIFO Odense er en samling af fans, alle med en passion for det visuelle på tribunen. Gruppen står for alt det visuelle på stadion og især Richard Møller Nielsen tribunen. Flag, bannere og store tifoer bliver alle produceret af gruppen. Der gøres en stor indsats i, at stadion skal prydes med blå-hvide farver når Odense Boldklub spiller.

Den mest effektive måde som fan at vise sin kærlighed til klubben er ved hjælp af det visuelle. Derfor bruges der timer, dage og måneder på at producere tifoer som bruges én gang.

Tifoer koster penge og TIFO Odense kunne ikke eksistere uden medfans. Gruppen lever på donationer fra folk der vil syde et bidrag til arbejdet. Enhver hjælp modtages med åbne arme. Om det er 2,- i bunden af den glemte sparegris eller om det er timevis i de kolde haller midt i november måned, så vægtes alt lige højt.

Det skal altid være en glæde at komme på Odense Stadion. Vi mener ikke at fodbold kun handler om de 11 spillere på banen, men derimod lige så meget stemningen på stadion. At fans får lov til at føle sig en del af fællesskabet ved at medvirke i en stor tifo, det skaber en stadionkultur og en træk-faktor som gør disse fans vil komme igen. Folk som gerne vil medvirke i tifoarbejdet skal føle sig velkommen til at tage kontakt ved at skrive en mail til info@blokb.dk.

Donationer

Du kan sende dit bidrag til TIFO Odense via MobilePay på: 890000

Du kan også overføre via alm. bankoverførsel på:
Reg. nr: 9570
Konto nr: 12633866